Skip to main content

Ontdek op zaterdag 6 juli het ultieme zomergevoel tijdens het ‘RUM & COCKTAILS SUMMER FEST‘ op Landgoed Chateau Marquette in Heemskerk!

Experts Rick Lauffer, Richard Blesgraaf, Eric Hoonhout en Ronald de Vries brengen een onvergetelijk festival vol Caribische rums, exotische cocktails, en smaakvolle drankjes. Verken de unieke en complexe smaken van Caribische rum, geniet van klassieke en creatieve cocktails, ontdek diverse Gin & Tonics en verken de wereld van likeuren. Voor non-alcohol drinkers zijn er verfrissende mocktails beschikbaar.

Naast een overvloed aan drankjes, verwelkomen we je met ‘fingerlicking good fingerfood’ van Sjeffs, meeslepende masterclasses, workshops en live muziek. Het festival is een must-visit voor liefhebbers van rum, gin, likeuren en meer!

Van 14:00 tot 21:00 uur heb je ruim de tijd om de heerlijkste dranken te ontdekken. Mis deze onvergetelijke ervaring niet, koop je toegangskaarten voor €35,00 inclusief een tasting-glas, catalogus, een foodvoucher van €5,00 en een flesje water. De meeste dranken zijn gratis te proeven, en voor waardevolle spirits of uitgebreide cocktails vragen we muntjes.

Ben je 18 jaar of ouder?  Koop dan nu je kaarten op www.ticketkantoor.nl/shop/RumandCocktails en beleef de zomer op zijn best!

Leave a Reply