Skip to main content

NEDERLAND
Levertijd 1-2 Dagen tenzij anders vermeld.

Verzendkosten € 9,99 – inclusief 18+ check en ongeacht aantal flessen.

Meer dan 12 flessen…? Neem dan contact met ons op via telefoon +31 (0) 251-247528, email of contactformulier op de klantenservicepagina.

Wij verzenden uw bestellingen in stevige dozen, breukvrij en deugdelijk verpakt. Onze logistieke partners zijn Flespakket, PostNL en DHL.

BUITEN NEDERLAND

Levering buiten Nederland? Neem dan contact met ons op via telefoon +31 (0) 251-247528, email of contactformulier op de klantenservicepagina.

RETOURNEREN

Klanten krijgen bij een koop via onze webshop een gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van ontbinding tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Als u de volledige order retourneert, storten wij binnen 14 na ontvangst het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Als u de order niet volledig retourneert zijn alle verzendkosten voor rekening van de klant.

Uitgezonderd zijn;

  • Producten die volgens de specificaties van de klant gemaakt zijn
  • Hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico waar de verzegeling van verbroken is
  • Producten met een beperkte houdbaarheid
  • De levering van alcoholische dranken waarvan de prijs is overeengekomen bij het sluiten van een consumentenkoop, maar waarvan de levering slechts kan plaatsvinden na dertig dagen, en waarvan de werkelijke waarde afhankelijk is van schommelingen van de markt waarop de handelaar geen invloed heeft.
  • Diensten zoals catering, reizen, masterclasses, proeverijen, etc.